fredag den 27. april 2012

Falsk Underretningen som fik mig stemplet som NOMADE MOR

Identitets Tyveri var forklaringen!

Så kom den - knap TO år efter hændelsen var sket fik jeg forklaringen hvordan det skete.Underretningen ligger her: http://2e-giftedogdiagnose.blogspot.dk/2010/06/underretning.html

Samtalen er meget redigeret for at skjule den person som havde noget på hjertet. Men nu kan ALLE se hvorfor jeg ofte advare at man ikke skal dele hvad som helst på internet. Det gælder, interne hemmelige fora også - alt kan kopieres og misbruges.

Pås på dig selv - ingen andre gøre det. Men absolut pas på hindanden ... hjælp andre til at beskytte sig fra falske anklager, underretninger taget ude af kontekst og giv endeligt et byd på hvordan Kommunerne og Ankestyrelsen kan løse dette alvorlige STIGENDE problem ... det spilder massive resourcer i vores samfund! Men hvad med vores liv der blev smadret dat Kommunen vægtede disse anklager HØJERE end min families behov? Hele sagaen der omhandler underretningen kan læses her: http://www.scribd.com/hilde_buys/d/91568140-Image

Det kan jo være ubehageligt for anmelderen, hvis anmeldelsen af forskellige grunde ikke fører til, at den anmeldte straffes. Som udgangspunkt rejses sigtelser for falsk anklage, injurier eller lignende alene mod de personer, der f.eks. anmelder overgreb, som de med sikkerhed ved ikke har fundet sted. Men de slipper fordi kommunerne ikke registrer IP adresser, telefon nummer osv. Heldigvis forsvinder disse ting aldrig og man har 5 år at få gravet beviserne frem.

Personens detaljer er skjult da jeg bare vil fortælle ALLE at de skal tænke sig om for alt på Internet kan misbruges og Kommunen er ikke kritisk - tværtimod, de sortere ikke ... men det sørger Datatilsynet for. Det kedelige er at det kan koste mange timer, penge og et massiv papir arbejde. Men det værste er at det tager mange år - år hvor personen der er udsat for den slags IT misbrug ikke kan forsvare sig selv, eller familien. År med grove anklager, undersøgelser af alt omkring en og stigmatisering fra alle kanter af. For hvem vil tro på at andre skriver falske underretninger? Og hvem vil tro på det i disse tider hvor socialrådgivere ikke har tid til små tings sager ... en ting er sikkert alle holder øje og bølgen vokser pga. Internets debat fora hvis man er STUPID nok at søge hjælp online, især når ingen tror på at det er FALSKE anklager.

Her er forklaringen fra en af Underretterene som blev udsat for Identitets Tyveri - en meget grov en af slagsen der ramt min familie igennem MANGE år. De andre der skrev fordi de ikke kunne se andet end her er noget gjalt, ja deres historier kommer vel også HVIS de har samvittighed nok til at indrømme de blev grebet af bølgen der skete Online. Men mit liv, ja den bliver ALDRIG det samme - og nu ved folk HVORFOR jeg skriver til andre privat og siger: Pas på med personlige oplysninger, her er muligheder for at gøre det anonymt. Og Identitets Tyveri - ja, den slags sker ... her kan du læse hvor let det er.