tirsdag den 12. juni 2012

Endnu en underetning

Eftertanke:  Hvis nu alle reagere på det vi har været igennem hvordan har vi det så, som ufrivillig deltager ... andre kan jo bare lade som om det ikke er sandt? Gid bare alt var en dum og ondt drøm eller nogt som kunne kureres med en pille ... men surt sokker virkeligheden ændrer sig ikke - fortiden er ikke noget jeg kan lave om.


Så skal min udlejer lige sikre dem selv mod en "socialtilfælde" den slags er alle bang for men jeg kan ikke sige jeg ikke var ADVARET om at forti at jeg hjemmeunderviser begge min børn og især at vi har oplevet noget vildt skræmmende! Tænk at man kan fokusere på det du læser her ...

Af personlige årsager fjernede jeg halvdelen af hvad der stået i denne underetning! Normal ligger jeg hele mails ud men da det drejer sig om en udlejer der går amok synes jeg ikke jeg vil skrive alt. Men det er da GUF for kommunen og sjovt nok nu fortryder jeg atjeg ikke tillod dem at komme ind i mit hjem for så ville denne underretning i hvert tilfælde været arkiveret under udlejer chikane!

Det virker som om at hjemmet er plaget af kaos ... hun har ALDRIG været ind i vores hjem

Vi ved jo ikke hvor meget der er sandt og falskt af alt det hun stod og råbte og skreg om, men det var en meget foruroligende oplevelse at se hende behandle sine børn så elendigt - grænsende til psykisk terror ...  dvs. jeg brudt sammen over at vi har været udsat for noget grænseoverskridende! Så grænseoverskridende at hun mener at når vi fortæller om det så er det PSYKISK TERROR??? Jo, men hvad med at opleve det på eget krop ...


Det er yderligere bekymrende at tænke på, at børnene ikke går i skole og derfor virker til at falde udenfor systemet ... ja, spørg Odense Kommune hvad der lige sker der, jeg nægter at afsætte min børn i den lokale skole uden at der tages hensyn til deres special pædagogisk behov og derfor hjemmeunderviser jeg.


Hun har tidligere kontaktet os og bedt os om at skrive et brev som skulle fortælle kommunen at hun behandlede sine børn godt - dette kunne vi ikke stå inde for dengang og særligt ikke efter i dag og denne oplevelse... aldrig i livet har jeg bedt dem om sådan noget - de er skam ikke fagfolk!


Det er derfor vi nu skriver til jer, og håber I vil undersøge sagen grundig ...


Nå, men vores hjem ser sådan her ud. Jeg har ikke råd til at flytte så jeg må nok affinde mig i den her udlejer chikane da ham jeg lejet den af ikke er partner med dem mere.Det bliver noget af en ufedt tid at gå imod!Twice Exceptional Denmark

Twice Exceptional Denmark er lavet for dobbelt exceptionelle børn dvs. børn med særlige forudsætninger som samtidig har indlæringsvanskeligheder. Disse børn kan have opmærksomheds-, koncentrations- og kontakt- vanskeligheder som oftest er pga. Ordblindhed/ Dyslexi, ADHD, AS, PDD NOS, OCD, Tourette osv.

Det ofte set at Børn med særlige forudsætninger er af natur Asynkron Udviklet dvs. det halter med at deres emotionelle og sociale udvikling følger med det som ses ved jævnaldrende, samtidig med at de lærer lynhurtigt det emner de er motiveret for og ender således ofte foran jævnaldrende i disse oråder, uden sparringspartner. Børnene ender ofte meget ”misforstået” og en tværfagligindsats er nødvendig hvis sådan en situation skal kunne vendes.

Tværfaglighed bør bestå af en BMSF konsulent/psykolog og derudover specialister jvf. barnets specifikke diagnoser og andre problemer hver gang handleplaner udarbejdes, barnets evalueres osv. Men der er langt vej endnu, da BMSF ikke anerkendes i Kommunerne, og dermed overses det at barnet har behov for en ”særlig” forståelse og indsigt for at børnene kan få den rette hjælp jvf. Socialloven og Inklusion.

Men desværre ses disse børn i AKT forløb, heldagsskoler og kan ende i Udsatte grupper:

De unge, som kommer til opholdsstederne, har været vanskelige at placere i de kommunale tilbud, hvor hverken de unge, som kommer til opholdstederne eller de elever, der går i de kommunale tilbud, vil profitere af at være sammen.