onsdag den 15. marts 2017

At tage skade - når socialrådgivere er skadeligtSå er jeg som andre: At åbne e-boks giver hjerte bank, koldsved og tår flyder. Tænk, hvor urimeligt det er som 1 menneske mod 4 socialrådgivere der har kolleger og jurister hvor de sammen koordinere indsatsen MOD EN.

Ja, ikke med en som mig men IMOD hvor de hver især aftaler deres angreb, deres plan og kynisk uden etisk sans gennemføre deres plan. Koste hvad der ville, kommunen betaler. Alt imens de beklager de ikke vidste dvs. den beklagelse der kostede mig 15 000 er en mindre en, før taler jeg om 72 000 kr (min sygedagpenge de behold mod at lyve / fejlvejlede imens de fik bonus), tandlæge muligheder på 10 000 kr per år mod jeg selv gir 300 kr om måneden der udeblev og nu er en kamp om at få skaderne udbredt fordi de fejl vejledt i 7 år dvs et første regning på 50 eller 70 TUSIND, eller et ordblind barn med sent skader som ignoreres af BUF da det ikke er deres område men PPR smed sagen til dem da jeg nået at få sagen der hvor centret afslørede de tog fejl, hvor jobcentret i naiv position kommer og vil rykke det eneste positive ting dvs at jeg rent praktisk måtte i gang væk for noget andet ... imens de åbenlyst fusker med min sygesag igen igen ....

Sådan, nu er jeg derude hvor jeg igen ikke bunder. Hvad skulle jeg kæmpe for at mit abrn kommer hjem fra et voldspræget svigtende børnehjem til et liv hvor kommunen rent praktisk overtager vores hjem for at vi bliver dårliger i stand til at klare os. Hvert samtale, hvert indsats som var kammerateri mere end vores behov ... hver nyhedsudsendelse med familier som sejler som vi gøre og mennesker som fortæller om svigt, hvor jeg ved kommunen bare agere som de ikke vidste bedre. Og slipper, gang på gang ... papir kan de skrive men ikke meget andet. Nå, vent penge kan de bruge og sager vinder de men jeg tror ikke de udsatte og handicappede har det godt. Vi har det i hvert tilfælde ad helvedes til.

Skørt er folk tror kommunen vil deres borger det godt. Nej, det oplevede jeg kun da de skulle dække sig selv ind imens jeg frygtede hvad de vil gøre mig hvis jeg ikke gjor præcis som de befalede. Det magtfordrejning kostede mit barn to år mere uden rette indsats og nu med en rådgiver som passivisere sagen imens hendes afgørelser er "det ved jeg ikke noget om" og PPR som har ansvaret sender min mails automatisk til hende .... og jobcentret som ko ordinere.

Basaltset kortsagt har vi ikke fået noget andet end stress, misinformation og fejlbehandling fra Odense Kommune. Sidste gang jeg sagt noget fjernede de mit barn og viste mig 3 år med en times samvær hver tredje uge hvordan landet ligger. Hjemgivelsen var mest af alt mig som offer, rædselsslagen for deres næste tiltag imens en "ekstern entreprenør" tjent på en sag der ikke passede ind i målgruppen. Tænk, 6 år ansøgte vi om det samme uden en eneste afgørelse hvor ordblindeforeningen allerede for 4 år sagt det var klokkeklart og kommunen som tager fejl, men de belv bang for vores sag da det endt som anbringelse hvor de ikke mente de vidste nok. Sikke som folk er naiv, de kun da se der ikke var omsorgsvigt ind over ... vanrøgt mm så politiet ikke meeen når kommunens folk formoder bliver alle bang og mener de ved bedst. Men hvad ved de reelt?

En ting er sikkert. 50 breve i eboks siden december og nu er der en bunke fra Ankestyrelsen. Det er at kommunen kan lyve og kan manipuler som får mig påvirket. Min sag er urimeligt modbydeligt - det er som om jeg skal læres min lektie, mens alle kigger på og mener helt klart det ikke er ok så kan ingen stop kommunen. Kommunen som er der for at hjælpe men levere et skadelig service når man tør sige de ikke er dygtig nok. Så kan jeg lære det. Måske åbner jeg e-boksen i morgen. I dag, må jeg sande magtede jeg ikke negativitet og løgn. Tænk at øsnke der sker mig noget så jeg kan slippe for at skal forholde mig til kommunens svigt og løgnagtige rådgivere som intet kan men agere som om de er så kloge ... og deres evige beklagelser hvor de aldrig får et ansvar for deres svigt, svigt af mine børn og mig. Gid jeg vidste hvordan jeg skulle dengang i 2005/6 da en løgnhals skabte sagen eller havde en retssystem der kritisk sagt stop for sags forfalskninger. Men det har vi ikke ... så hverdagen er overlev indtil de knækker dig. Politiker som har ansvaret - tja de er der kun 4 år ad gangen så er de ligeglad imens de roser disse mennesker som udføre opgaverne. Det de kan er politisk mudderkast men aldrig rette deres personale ... for hvem ellers har de når svigt skal skjules?

Alle har glemt at tjekke om børnene og deres forældre rent praktisk får det bedre af indsatser, Nej. Endeligt ved alle det går kun en vej ... 30 år gammel sager afsløre at socialrådgivere ikke ændrer de udsattes vilkår. Tænk, jeg vidste ikke jeg kun ende som en af de udsatte imens folk skælder ud at kommunen "vil jer det godt". Gad vide om de nogensinde har provet sådan en socialrådgivers indsatser - dem som skælder ud, andre som kender tilstande ... tænk at kræve vi skal rette ind op anerkend vold, svigt og mangler ingen andre vil affinde sig i?Twice Exceptional Denmark

Twice Exceptional Denmark er lavet for dobbelt exceptionelle børn dvs. børn med særlige forudsætninger som samtidig har indlæringsvanskeligheder. Disse børn kan have opmærksomheds-, koncentrations- og kontakt- vanskeligheder som oftest er pga. Ordblindhed/ Dyslexi, ADHD, AS, PDD NOS, OCD, Tourette osv.

Det ofte set at Børn med særlige forudsætninger er af natur Asynkron Udviklet dvs. det halter med at deres emotionelle og sociale udvikling følger med det som ses ved jævnaldrende, samtidig med at de lærer lynhurtigt det emner de er motiveret for og ender således ofte foran jævnaldrende i disse oråder, uden sparringspartner. Børnene ender ofte meget ”misforstået” og en tværfagligindsats er nødvendig hvis sådan en situation skal kunne vendes.

Tværfaglighed bør bestå af en BMSF konsulent/psykolog og derudover specialister jvf. barnets specifikke diagnoser og andre problemer hver gang handleplaner udarbejdes, barnets evalueres osv. Men der er langt vej endnu, da BMSF ikke anerkendes i Kommunerne, og dermed overses det at barnet har behov for en ”særlig” forståelse og indsigt for at børnene kan få den rette hjælp jvf. Socialloven og Inklusion.

Men desværre ses disse børn i AKT forløb, heldagsskoler og kan ende i Udsatte grupper:

De unge, som kommer til opholdsstederne, har været vanskelige at placere i de kommunale tilbud, hvor hverken de unge, som kommer til opholdstederne eller de elever, der går i de kommunale tilbud, vil profitere af at være sammen.